زمان مطالعه: 2 دقیقه

طرز تهیه کامل “خیار شور” را می توانید با همراهمی این مطلب از آشپزخانه بدانیم مشاهده نمایید.

درست کردن اصولی خیارشور

خیارشور را اکثرا با ساندویچ ها  و فست فود ها به یاد داریم که در تابستان بازار درست کردن خیارشور ها بسیار داغ می باشد ، اما برای درست کردن آن نیاز داریم به یک دستور پخت ساده و خوشمزه که ما برای شما این را مهیا نموده ایم :

مواد لازم خیارشور خانگی

 

مواد لازماندازه
خیار2کیلوگرم
نمکنصف لیوان
سرکه سفید1 فنجان
آب16 لیوان
فلفل سبز تنذمقدار دلخواه
ترخون500گرم
سیرچند حبه

درست-کردن-خیارشور

روش تهیه خیار شور به سبک ساندویچی ها

برای درست کردن خیار شور باید خیار ها را به همراه ،سبزی ترخون ، سیرو فلفل از قبل بشوید  تا کاملا خشک شده باشند و بهتر است این کار را از روز قبل انجام دهیم.سپس به اندازه دلخواه آنها را خرد کرد و یا همون طور به صورت درسته استفاده کرد.

خیار-شور-خوشمزه

آب و نمک را مخلوط میکنیم و میگذاریم تا به جوش بیاید و در لحظه آخر جوشیدن سرکه را اضافه میکنیم .

در یک ظرف شیشه ای که بایدکاملا خشک باشد خیارها را به همراه فلفل ، سیر و ترخون لایه به لایه میچینیم و بعد آب و نمک جوش آمده را با همان دمای جوش داخل ظرف شیشه ای میریزیم و پر میکنیم و در آن را سفت میبندیم تا هوا داخل آن جریان پیدا نکند. ظرف پر شده را به مدت یک روز یا 24 ساعت در داخل یخچال قرار میدهیم .

نکات تکمیلی در مورد خیار شور

خیار شور جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
خیار شور را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

(Visited 14 times, 1 visits today)